Thursday, 27 October 2011

PSP

PSP!! bila la blh aku nk memiliki sdri psp nie dh lame aku nk kan benda nie..,skrng org dok maen I-pad aku bru jew nk rase bnda nie(ketinggalan betul)...xde sape2 ke nk jual murah2 PSP,hajt aku nk beli..,ade bnda nie blh la nk maen ats bas ke kt mane pun asal kn blh wt hlng boring aku...nk beli i-pad dh mmg sah2 xmampu kalu bnda nie blh thn skit dgn duit elaun bulan2..hihi ade sape2 nk jual bg thu erk....
KAWE HARAP TU!!

Masih Ingat Permainan Ini??

Pemainan ape kah nie?? budak2 dlu mesti ingt punya la dgn mainan ni tp budak2 zaman skrng mgkin dh xknl kot  "bola kaki tiga"..dlu game nie la paling famous skali masa thu 2002,msa tu kt kg aku la pling hadal skali bub2 lompat nie siap cedara kt lutut tu mainan biase je bg ku msa tu..hehe(koya hebat) last2 skali kaloh jgk..hahaha

Wednesday, 26 October 2011

Kampung Halaman Yang Di Rindui


Taman Guru....ckap je psl Taman Guru,pintu geng mesti org kenal punya la sbb rumah aku dekat dengan Wakaf Che Yeh..hehe, Tgk je signboard ke taman guru rase rindu plk nk blk kg...Biase la dh jd anak perantau ssh skit nk blk kg kena2 lg aku kena krusus kt Kemaman,Terengganu slma 2bulan..Dh la hari raye deepavali xblh blk,xpe la Hari Raye Haji nie kena blk jgk xkira ape jua skali pun,yg penting pg raye aku dpt sembahyang kt masjid Taman Guru kg halaman ku....hehe
Cuba Lihat Gambar Ni.. Haiwan Lebih Berperikebinatangan Berbanding Manusia Yg Tiada Kemanusiaan... Dunia Oh Dunia,ape nk jd lah skrng nie..cu tggl kn komen anda....

Monday, 24 October 2011

Boring Bila Tiada Wifi

Boring nya xdpt nk online Facebook.biase mlm2 aku blh nk online kt mane saje asl kn ada wifi tp skrng xblh nk online sbb ade mslah trrntu skit...nasib baek aku blh curi2 online kt u Tati nie..blh jgk lps rindu nk post kt blog utk korng sume...tp facebook die sekat plk,xlh nk online fb jgk la..nasib baek blog blh..hehe
rase2 xde pape dh aku nk cita, name nya Sekadr Bercerita kn kn kn?? xprlu la pnjang2...