Sunday, 27 May 2012

Final Kelantan VS Sime Darby

Semangat anok kelate

Belum tentu siapa juara tetepi dah dapat piala FA.. hehe begitu meriahnya apabila Kelantan dapat masuk final.. Setiap kali masuk final mesti ada macam-macam lagak anak-anak muda kelantan buat kelakuan pelik.. hahaha


Parking motor cantik2 dulu sebelum masuk ke stadium nati tak pasal2 balik jalan kaki pulak.. hehe.. Di bawah hentian LRT pulak tempat parking motor & kereta jadi mangsa.. hahaha

Bergambar dulu kat "Bekwoh Anok Kelate"

Sebelum masuk stadium, prgi dengar org dikir barat dulu satu lap., artis jumputan Amir Raja Lawak pun ada.. tapi tak lawak pun dia wat lawak.. hihihi :)

Kelantan 1-0 Sime Darby

' GOooLL!!! ' kelantan dapat menewaskan sime darby malam tu... hahaha.. balik dengan senyum la nampknya mlm tu.. hehehehe =)               Gomo Kelate Gomo !!! !!! !!! !!!


Album The Red Worrious 2012

 Kelantan

 Kelantan VS Johor Fc

Lion Vs Kelantan

 Kelantan

 Malaysia VS Kelantan

Kelantan VS Nayi Bank Saigon


Perasmian jersy keeper TRW 2012

Saturday, 19 May 2012

Penat !!!

    Letih nyo tubuh ambo braso male nie... nasib baik la kelate juara male nie lawe Sime Darby.. Tahniah The Red Worrious... semangat tlajok hal bola sapa tok dop maso nok rehat... Dari tganu balik KB pah male tolok mari KL plok... Nyo tok letih kok mano lg .?.. Tp puas hati lah mari jauh2 pom Kelate juara piala fa buat cubaan kali ke tigo doh.. Male nie dale sejarah kelate menei piala fa kalu xsilap ambo la..  Biar la ore nok kato gapo pun, biar la seri @ panati pun asal kea menei jah.. tu hok peting skali...
    Sekare waktu untuk tido plok. esk nok tolok balik KB plok, nok sambut Piala FA kt kota bharu..
hehe hehe hehe hehe ''Menang @ Kalah TRW Tetap Dalam Hati''   

Saturday, 5 May 2012

CHICKEN CHOP SUN TWO

                                                     
                                                                  CHICKEN CHOP

Assalamualaikum... Petamo skali ambo nk cito hal make ambo male nie.....guano la raso teliur nk make chicken chop Sun Two male nie.. Last2 start motor g beli jgk, lamo ekpom xtry chicken chop nie... hehe =)





SUN TWO JALAN TEMENGGONG                                


Kalu nk tempah pun boleh doh loni... maju maju.. ''Try Skali Pasti Mahu Lagi ''








Friday, 4 May 2012

JUMPUTAN KHAS KELANTAN LWN LION FC



Hahahaha pertama skali aku nk suka sangat2.. sbb time kali aku balik mesti ade tiket free untuk aku, kalu tak satu mesti 2 @ 3 tiket free yang dapat.. nak buat mcm mane rezeki Allah s.w.t kata kn.hehe =).. Malam nie Kelantan lwn Lion agak2 pasukan yang menang erk malm nie?? Aku yakin dan pasti 100% la kelate menang mlm nie.. ape-ape pun tetap Gomo Kelae Gomo la malm nie!! jom sama2 kita pergi ke Stadium Sultan Muhammad ke-4..